Vill du ge kunden ett högre mervärde, samtidigt som du ökar din omsättning?

Olof som leder kursen började att utbilda sig till elingenjör, men fick en affärsidé tillsammans med en vän om hur de skulle kunna driva ett framgångsrikt företag. Redan från början dokumenterade de alla strategival och metoder för hur de jobbat med hållbart och strukturerat företagande. Nu 11 år senare har deras företag blivit utsett till Gasellföretag utav Dagens Industri, två år i rad!

I denna kursen kommer du att få ta del av deras resa, och få tips på vad du och ditt företag kan göra för öka omsättningen och samtidigt höja kundnöjdheten bland dina kunder. Olof kommer bland annat att förklara hur man går från att vara en ”krängare” till en hjälpare, om det bara är priset som styr intressenivån och vilka följder det får när man lämnar rabatt till en kund.

Kurslängd
Halvdag

Kursmål
Få förståelse för hur man kan öka omsättningen i företaget och samtidigt höja kundnöjdheten genom merförsäljning.

Innehåll

  • Synsätt i företagen på försäljning och kundservice
  • Kundmötet
  • Pris och kundnytta
  • Vad leder merförsäljning till?
  • Hur kommer vi igång?

Målgrupp
Installatörer och montörer inom EL och VVS, arbetsledare, servicetekniker. Passar bra som en internkurs för hela firman.

Förkunskaper
Inga förkunskapskrav

Kursens upplägg
Kursen varvar föreläsningar med praktiska övningar och diskussioner.

Andra önskemål?
Passar inte kursdatumet, vill du gå på annan ort eller skicka hela firman vid två olika tillfällen? Kontakta oss på info@solarschool.se så hjälper vi dig.

Start typing and press Enter to search