Brandtätning

Beskrivning

Kraven på att du som montör skall vara godkänd och certifierad vid utförandet av en brandtätning blir idag allt vanligare. Att själv besitta kunskapen om hur man installerar en godkänd brandtätning är både statushöjande och ger en konkurrensfördel vid upphandling av nya projekt.

Efter genomförd Protega utbildning kan du välja rätt metod och produktsystem för en säker brandtätning och därmed säkerställa ett snyggt avslut.

Protegas svensktillverkade brandtätningsprodukter möter marknadens högsta miljökrav. De strävar alltid efter att vara det bästa alternativet för miljön, nu och i framtiden. Genom att hänvisa till bedömningsföretag som Sunda Hus, Byggvarubedömningen, BASTA, Svanen påvisar de sin ställning.

 

Välkommen att anmäla dig till en utbildning som ger dig svar på när och hur en brandtätningsinstallation ska utföras med produkter som är bra både för dig och miljön.

 

Kursmål

Efter avslutad kurs har du kunskap om hur du gör en säker och godkänd brandtätning. Du har fått en djupare förståelse om brandregler, krav och brandklasser.

Du vet hur du uppnår önskad EI klass med hjälp av rätt produkt från Protegas färgkodade brandtätningssystem.

 

·         Grått system med brandfog NOVATHERM SP, för brandfogning mellan byggnadsdelar. Avsedd både för horisontell och vertikal brandfogning inomhus. 

·         Grönt system med ECOMASTIC produkter är för brandtätning för kabel rör, och ventilationskanaler. 

·         Orange system med expanderande produkter för brandtätning av större plaströr, metallrör och kablar. 

Målgrupp
El och VVS montörer, besiktningsmän och fastighetsansvariga.

Kurslängd
Halvdag

Förkunskaper
Inga förkunskaper krävs

 

Passar inte datumet, vill du skicka hela firman vid två olika tillfällen, eller önskar ni vara själva på utbildningstillfället och kombinera utbildningen tillsammans med ert företagsmöte? Kontakta oss på info@solarschool.se så hjälper vi dig.

 

I samarbete med

Protega

Start typing and press Enter to search